Duhovnik (2011)
Priest | 87 minut

Duhovnik
Duhovnik
Akcijski
Grozljivka
Znanstvena fantastika
V kinu od: 05.05.2011 (Slovenija)
Režija: Scott Charles Stewart
Scenarij: Cory Goodman, Min-Woo Hyung
Igralci: Cam Gigandet, Karl Urban, Paul Bettany, Maggie Q, Christopher Plummer, Lily Collins, Stephen Moyer, Brad Dourif, Mädchen Amick, Alan Dale, Bill Oberst Jr., Julie Mond, Josh Wingate, Kanin Howell, Henry Kingi Jr.
Država: ZDA

Vsebina - Duhovnik

Na podlagi stripa Min-Woo Hyunga, prihaja na naša platna zgodba o duhovniku-bojevniku, ki je prekršil cerkvene zakone, ko se je pridružil mlademu šerifu polvampirju in redovnici, z namenom, da ulovijo skupino vampirjev, ki so ugrabili duhovnikovo nečakinjo.

Recenzije - Duhovnik

  • Mladina
    Če ste videli Podzemlje (ali pa kako izmed nadaljevanj), potem veste, da se je dogajalo v postapokaliptičnem svetu, v katerem se za oblast borijo vampirji in volkodlaki - oboji resda izgledajo kot ljudje, toda ljudi ni več. Vojne, ki so svet pahnile v mrak, so bile tako divje, da so jih preživeli le vampirji in volkodlaki - pač pošasti. V Duhovniku, sicer milostno kratki ekranizaciji kultnega stripa, še obstaja upanje za človeštvo, kar pa naj vas ne zavede: svet je tudi tu razdejan in opustošen, postapokaliptičen, ujet v večni mrak, tako da je videti kot svet iz Podzemlja (in po malem Iztrebljevalca), v katerem še ni volkodlakov. [več..]
    5 / 10
    Objavljeno: 13.05.2011
Filmi, kjer še igrajo
C. Gigandet | K. Urban | P. Bettany | M. Q
Outlaw Posse
Til Death Do Us Part
Shrapnel
The Unborn
Novo TV Spored
Aktualni pretočni filmi
Najboljši filmi 2019
Oskarji 2020
Kino spored
Filmi, ki trenutno igrajo v kinu